Konkurs Promocyjny Lider Rynku - dlaczego warto ? : Forum Liderów Polskich zarząd lider rynku : LIDER RYNKU 2013 EURO LEADER - Laureaci konkursu: : ,, : LIDER RYNKU - Tadeusz Ziobro Organizator  :  LIDER RYNKU - Regulamin Konkursu :  LIDER RYNKU 2014 EURO LEADER - Zgłoszenie uczestnictwa : ,, :
LIDER RYNKU :
Lider
 Kliknij aby powiększyć.  Kliknij aby powiększyć.  Kliknij aby powiększyć.  i
 i
 Kliknij aby powiększyć. EURO LEADER - Lider Rynku Polskiego
w zakresie produkcji wyrobów cukierniczych

Zdjęcia z Gali Finałowej 2003

Kliknij aby powiększyć. Kliknij aby powiększyć.

Firma Cukiernicza Solidarność Sp. z o. o. od ponad 50 lat działa na rynku jako jeden z największych producentów wyrobów cukierniczych w Polsce, jako znana i ceniona w kraju oraz za granicą marka.

Doskonałą, powtarzalną jakość wyrobów możemy zapewnić dzięki zastosowaniu najnowocześniejszych, w pełni zautomatyzowanych linii technologicznych odpowiadających najwyższym europejskim i światowym standardom, spełniających wszelkie wymogi ekologii oraz wykorzystywaniu do produkcji jedynie najlepszych surowców opatrzonych certyfikatami dopuszczającymi do ich sprzedaży w Polsce, w krajach Unii Europejskiej i na całym świecie. Działalność Firmy prowadzona jest zgodnie z normą ISO 9001:2000 oraz HACCP – trwa procedura przygotowawcza do uzyskania certyfikatu.

Stałe ulepszanie metod pracy oraz trafna strategia rozwoju przedsiębiorstwa, poparte wysoką jakością produktów, pozwalają stawić czoło wciąż rosnącej konkurencji i zachować dobrą pozycję na rynku. To daje satysfakcję , tym większą, iż Solidarność jest firmą działającą wyłącznie w oparciu o kapitał własny, firmą polską, dobrze osadzoną w tradycji. Konsekwentnie budujemy reputację przedsiębiorstwa jako solidnego partnera dla klientów i kontrahentów, niezbędną m. in. dla realizacji ambitnych planów eksportowych Firmy.

Od lat notujemy stały wzrost eksportu, zdobywamy wciąż nowe rynki zbytu w odległych zakątkach globu. Znaczna część naszej produkcji trafia do odbiorców na wszystkich niemal kontynentach. Znają nas i cenią konsumenci z Australii, Czech, Danii, Estonii, Hiszpanii, Islandii, Izraela, Japonii, Kanady, Kataru, Korei, Litwy, Łotwy, Niemiec, Rosji, Słowacji, Szwajcarii, Szwecji, Tajwanu, USA, Węgier, Wielkiej Brytanii, Wietnamu, Zjednoczonych Emiratów Arabskich. Jeśli trzeba, przygotowujemy produkt z myślą o konkretnym odbiorcy, dostosowując go do indywidualnych potrzeb i wymagań zamawiającego.

Jakość, silna marka i zadowolenie klienta – to priorytety, których realizacja zapewnia Firmie Cukierniczej Solidarność mocną pozycję na krajowym i zagranicznym rynku.

Zobacz wszystkie tytuły przyznane tej firmie

Firma Cukiernicza Solidarnosc
- rok zalozenia 1952 Sp. z o.o.

Siedziba: ul. Gospodarcza 25
20-211 Lublin
Tel./Fax: +48 81 746-16-14
Tel.: +48 81 746-37-37